A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Кам'янка-Бузької міської ради

Інструктивно-методична нарада керівників ЗДО та НВК

Дата: 02.09.2020 17:49
Кількість переглядів: 12

 

   Інструктивно-методична нарада керівників ЗДО та НВК

   02 вересня 2020 року відбулася інструктивно-методична нарада для керівників закладів дошкільної освіти Кам’янка – Бузької міської ради під керівництвом Чепіля І.Є. та за  участю працівників ВОКТМС.

    Про стан підготовки дитячих садочків до нового навчального року в умовах адаптивного карантину та завдання, що стоять перед педагогічними колективами закладів дошкілля Кам’янеччини доповіла Петрик Т.Р.,заступник начальника відділу-завідувач сектору освіти. Крім того, спеціаліст повідомила про організацію діяльності інклюзивних та логопедичних груп у дошкільних навчальних закладах, курсову перепідготовку педагогічних працівників закладів дошкільної  освіти у 2020-2021 році та проведення атестації у період карантину.

Про вжиття заходів щодо приведення мережі дошкільних закладів освіти у відповідність до освітніх запитів населення та визначених показників бюджету громади  розповіла Уханська Н.В., економіст відділу.

Мазурок У.М., провідний спеціаліст ВОКТМС надала рекомендації щодо організації методичної роботи  цих  закладів та проаналізувала виконання Регламентів роботи закладів дошкільної освіти в умовах адаптивного карантину.

Барилко Л.М., головний спеціаліст ВОКТМС презентувала нові вимоги до щорічних статистичних звітів та звернула увагу на діяльність робочої групи з обстеження закладів дошкільної освіти Кам’янка-Бузької ОТГ (вересень-жовтень 2020року) щодо дотримання протиепідемічних заходів в умовах карантину та в ході організації харчування.

Гнідець Н.О., юрисконсульт ВОКТМС надала рекомендації щодо  оформлення Статутів дошкільних закладів та нагадала про терміни їх обов’язкової реєстрації.

Також під час наради було розглянуто ряд інших важливих питань, зокрема, про організацію фінансово-господарської діяльності та управління дошкільними закладами до завершення календарного року та планування на 2021 рік.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора