28.12.2021р. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупів
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі –
Кейтерингові послуги (Послуги з організації шкільного харчування) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».
Назва предмету закупівлі: Кейтерингові послуги (Послуги з організації шкільного харчування)
Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-24-007509-b
Відкриті торги
Обсяги закупівлі:
127890 послуга
Строк поставки товару: 31 грудня 2022 року
Очікувана вартість предмета закупівлі: 4 311 302,00 UAH з ПДВ
Місце поставки: 80400, Україна, Львівська область, Кам'янка-Бузька, Незалежності, 20а ( ЗЗСО Кам’янка-Бузької міської ради).
Тендерний комітет Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Кам’янка-Бузької міської ради визначав очікувану вартість предмета закупівлі відповідно до Наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 на підставі моніторингу ринкових цін.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Учасник повинен надати послуги, якість яких відповідає умовам ГОСТ 30523-97 «Послуги громадського харчування. Загальні вимоги», ДСТУ 3279-95 «Стандартизація послуг. Загальні положення», ГОСТ 30524-97 «Громадське харчування. Вимоги до обслуговуючого персоналу».
При підготовці пропозиції учасник повинен керуватись постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305“Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку”, постановою Кабінету Міністрів України від 2 лютого 2011 р. № 116 «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість», «Порядком організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах», затвердженим спільним наказом Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства освіти і науки України від 01.06.2005 №242/329, Інструкцією з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженою спільним наказом Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства освіти і науки України від 17.04.2006 N 298/227, наказом Міністерства освіти і науки України від15.08.2006 року №620/563 щодо реалізації недозволених продуктів та іншими законодавчими актами.
Детальну інформацію про технічні характеристики предмета закупівлі можна переглянути за посиланням: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-12-24-007509-b