A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Кам'янка-Бузької міської ради

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У ЗДО №1

Дата: 03.06.2022 14:47
Кількість переглядів: 6

 

 Дитинство – це щаслива сторінка нашого життя, коли всі кольори яскраві, а до казки можна доторкнутися рукою.

  Для дітей відбулося справжнє свято – урочисте відкриття дитячих ігрових та спортивних  майданчиків. Тут були присутні радість, посмішки, щасливі обличчя.  

   Розпочалося свято піснею за мир. Отець Володимир здійснив чин освячення  з побажаннями, щоб дитячі майданчики слугували дітям для ігор та розвитку.

. На свято завітали  заступник Кам’янка-Бузького міського голови  Світлана Замула , начальник відділу ОКТМС Ігор Чепіль., батьки та керівники ЗДО.

  Директор закладу Любомира Ткачишин відзначила , що  ново облаштовані дитячі ігрові та спортивні майданчики – це місце для веселого та активного відпочинку дітей де вони зможуть гратися і спілкуватися з однолітками,  це радість для всієї малечі нашого садка .Реалізація даного проекту стала можливою , тому що серед нас живуть люди, готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. У народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина. І доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає.

  Любомира Іванівна подякувала Кам’янка-Бузькій міській раді та міському голові Олегу Омеляну за ту допомогу, яка була нам надана для реконструкції території. Велику подяку висловила  батьківським комітетам груп та батькам , працівникам закладу за їхню працю  та матеріальну допомогу .

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора