A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Кам'янка-Бузької міської ради

З ДНЕМ ГІДНОСТІ та СВОБОДИ

Дата: 21.11.2021 14:07
Кількість переглядів: 6

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Цього дня розпочалися два наймасовіші протести в сучасній Україні: у 2004 році – Помаранчева революція, у 2013-му – Революція Гідності.

Події Майданів змінили народ, його погляди, мрії та віру у своє європейське майбутнє. Революція Гідності об’єднала нас в єдиній, соборній й незалежній Україні.

Назавжди у наших серцях залишиться пам’ять і скорбота за покладені життя Героїв Небесної Сотні, Героїв АТО, ООС, усіх, хто віддав життя захищаючи рідну землю від агресора.

Сьогодні, нашим святим обов’язком є віддання належної шани патріотизму й мужності людей, які постали на захист прав і свобод людини і громадянина.

Щиро дякуємо тим, хто продовжує відстоювати незалежність країни зі зброєю в руках в зоні ООС, кожного дня наражаючи своє життя на небезпеку. Дякуємо кожному з вас за патріотизм любов до країни, за те, що продовжуєте звільняти українську землю від окупанта та робите все можливе для відновлення територіальної цілісності України.

Бажаємо усім українцям мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні. 

Слава Україні! Героям Слава!!!

https://www.facebook.com/109311297865574/videos/2713522492126453

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора