A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Кам'янка-Бузької міської ради

Проєкт «Нова фізична культура – здорова громада»

Дата: 19.06.2023 14:16
Кількість переглядів: 21

15-16 червня у місті Львові за ініціативи БО «Благодійний фонд Катерини Білоруської» та підтримки Департаменту освіти і науки ЛОДА стартував проєкт «Нова фізична культура – здорова громада», який спрямований на підвищення рівня фізичної активності дітей, молоді та інших верств населення, реалізацію реформи НУШ в освітній галузі «Фізична культура», забезпечення закладів загальної середньої освіти спортивним інвентарем, активізацію жителів громад, та підтримку програми Президента «Здорова Україна».

В рамках реалізації цього проєкту вчителі фізичної культури навчальних закладів проходили дводенне навчання та брали участь у різноманітних майстер-класах з варіативних модулів модельної навчальної програми для вчителів фізичної культури. Представником від Кам'янка-Бузької громади був Кузьмич Святослав, вчитель фізичного виховання ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 Кам'янка-Бузької міської ради.

Дякуємо благодійному фонду за змістовне навчання та отриманий спортивний інвентар, який обов'язково буде використовуватись для навчання наших дітей.


« повернутися

Вхід для адміністратора