A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Кам'янка-Бузької міської ради

Увага! Підписано нову Угоду

Дата: 25.10.2021 14:10
Кількість переглядів: 7

  22 жовтня 2021р. схвалено і підписано нову Угоду між відділом освіти, культури, туризму, молоді і спорту Кам’янка-Бузької міської ради та об’єднаною територіальною організацією профспілки працівників освіти і науки України Кам’янка-Бузької, Добротвірської, Новояричівської, Жовтанецької ТГ на 2021-2025 роки про соціальне партнерство, співпрацю щодо  врегулювання професійних, трудових і соціально-економічних інтересів, прав і гарантій працівників освіти   Кам’янка-Бузької ТГ.

У спільному засіданні по схваленню Угоди взяли участь керівники ЗЗСО, ЗДО, голови первинних профспілкових організацій закладів та установ освіти Кам’янка-Бузької ТГ.

Підписуючи такий важливий документ, відділ освіти і профспілка домовилися разом працювати задля підвищення іміджу професії учителя та захисту його прав,  обговорювати проблемні питання і на засадах соціального партнерства спільно їх вирішувати.  

Сторони Угоди визнають пріоритетними завданнями у роботі як відділу освіти, так і профспілкових органів, збереження життя і здоров’я учасників освітнього процесу, належне, повне та своєчасне фінансування закладів освіти, зокрема, оплати праці працівників, а також збереження робочих місць як основи для забезпечення стабільних трудових відносин.

Положення та  норми цієї Угоди діють безпосередньо у закладах і установах освіти ТГ  та є правовою основою для укладення в них Колективних договорів.

Підписати Угоду на 2021-2025 роки було доручено начальнику відділу освіти,  культури, туризму, молоді і спорту Кам’янка-Бузької міської ради Чепілю І.Є.  та голові об’єднаної територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України Кам’янка-Бузької, Добротвірської, Новояричівської, Жовтанецької ТГ Краєвській В.С.



« повернутися

Вхід для адміністратора