A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Кам'янка-Бузької міської ради

Стратегія розвитку освітнього закладу в Стратегії розвитку Кам’янка-Бузької ОТГ на 2019-2025 роки

Дата: 03.11.2020 11:41
Кількість переглядів: 9

 

 

 

      Кам’янка-Бузька об’єднана територіальна громада утворена у грудні 2017 року. Уже не треба чекати зверху, що скажуть, чи нарікати на центральні органи влади за недолугі рішення, а брати відповідальність на себе і спільно з громадою розв’язувати проблеми. Питання довіри і діалогу виходить на перший план.

Освіта для самоврядування є одним із основних завдань. Не тільки тому, що потребує найбільше коштів, дає місце праці значній кількості мешканців,чи стосується усіх громадян. Освіта - інвестиції у майбутнє.

Тому ми всі разом повинні визначити головні напрямки розвитку освіти громади. Тільки таким чином ми дамо шанс громаді знайти себе на економічній та культурній карті країни.

Стратегія розвитку громади є живим документом, до якого можуть (і повинні) вноситися зміни, щоб максимально скористатися усіма можливостями розвитку і мінімізації ризиків. Просимо  переглянути даний документ   Стратегія розвитку Кам’янка-Бузької ОТГ на 2019-2025 роки   та розробити відповідну Стратегію розвитку кожного освітнього закладу зокрема.

 

   Бажаємо всім наполегливості в зміцненні громади і наснаги в її освітньому, культурному та соціально-економічному розвитку!


« повернутися

Вхід для адміністратора