A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Кам'янка-Бузької міської ради

Виховна бесіда у Стрептівській гімназії

Дата: 21.01.2022 11:07
Кількість переглядів: 10

Вони постали каменем, мов неприступна скеля,
На них залізом плавленим валились сотні тонн,
Та їх кістки не тріснули — не витримала стеля,
Та дух їх не зламався — не витримав бетон!

 

          16 січня - день вшанування пам'яті захисників, які тримали оборону Донецького аеропорту з 26 травня 2014 року до 22 січня 2015 року під час війни на сході України. З метою вшанування пам’яті захисників у 6 класі під керівництвом класного керівника Войтюк М.Б. відбулась виховна година «Кіборги. Донецьк. Аеропорт». Мета заходу полягала у формуванні в учнів розуміння єдності та цілісності України, її багатонаціонального народу, сприянні усвідомлення школярами спільності інтересів усіх громадян держави в розбудові України, необхідності інтелектуального, творчого та фізичного розвитку кожної особистості задля розквіту країни в цілому. 

         Під час виховної години було переглянуто уривки документального фільму про кіборгів. Наприкінці бесіди усі присутні вшанували пам’ять загиблих земляків молитвою «Отче наш».

Донецький аеропорт досі залишається найбільш гарячою точкою на карті військового Донбасу. Аеропорт – це символ незламного духу та честі. Оборона аеропорту увійшла в історію і є однією з найбільш героїчних сторінок бойової звитяги українців, свідченням незламності сили духу, козацької честі і безумовної любові до Батьківщини.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора