A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Кам'янка-Бузької міської ради

Тиждень безпеки дорожнього руху у Стрептівській гімназії

Дата: 27.05.2021 09:36
Кількість переглядів: 7

     Життя - це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров’я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя - безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватися.

     Тому традиційно в нашій гімназії пройшов тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

     В рамках тижня класними керівниками були проведені виховні бесіди на теми «Правила для пішоходів», «Безпека на дорогах» з використанням відеопрезентацій та навчальних мультфільмів. Також відбувся конкурс малюнків «Безпека дорожнього руху - це життя!».

     Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватись ПДР. Адже від цього залежить їх життя і здоров’я.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора