A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Кам'янка-Бузької міської ради

ОНЛАЙН-КУРСИ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВЧИТЕЛІВ

Дата: 23.10.2020 12:24
Кількість переглядів: 228

ОНЛАЙН-КУРСИ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВЧИТЕЛІВ

 

 

1. Український громадський проект масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus»   На цій платформі є цикли курсів з підготовки до ЗНО, психології, удосконалення мовних навичок. Також вчителям може стати корисним курс щодо запобігання булінгу. Маса цікавих психологічних новинок, можливість освоїти основи медіаграмотності, курси по вдосконаленню розумових технік і підвищенню рівня мови - все це є на нашій українській платформі.

2. Cтудія онлайн-освіти – EdEraЦей освітній ресурс не тільки має онлайн-курси, а й стане корисний великою бібліотекою, в якій кожен вчитель знайде безліч корисних методичних і дидактичних матеріалів. Також тут є ЗНО-платформа. На ній можна знайти деякі завдання, котрі можна провести на уроці.

3. Платформа ВУМНа цьому ресурсі можна знайти чимало цікавинок не тільки вчителям, а й школярам, студентам, працівникам медичних установ і взагалі всім людям, котрі люблять постійно розвиватися.

4.Безкоштовні онлайн-курси MicrosoftСпільнота педагогів Microsoft пропонує курси на вимогу, які дозволяють вам підвищувати свою кваліфікацію у власному темпі. Курси зосереджені на інтеграції технологій у викладання та використанні таких інструментів, як OneNote, Sway та Office.

5.  ОсвіторіяТренінговий центр Освіторії є платформою для професійного взаємообміну між експертами, тренерами, вчителями, батьками та дітьми. 

6.  Teacher Learning Platform    Курс для вчителів англійської мови: "Ukrainian English Language"

 


« повернутися

Вхід для адміністратора