A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Кам'янка-Бузької міської ради

Відкритий урок у Стрептівському НВК

Дата: 15.01.2021 11:17
Кількість переглядів: 19

 

Відкритий урок у Стрептівському НВК

 

     17 грудня 2020 року вчитель географії  Стрептівського НВК   Дзюба У.Р. провела відкритий урок у 6 класі на тему «Основні форми рельєфу Землі. Гори». Уляна Романівна атестується на присвоєння кваліфікаційної категорії «Спеціаліст вищої категорії». Метою уроку було поглибити та систематизувати знання про основні форми рельєфу Землі; показати різноманітність та способи утворення гір на суходолі; розвивати первинні уміння характеризувати географічне положення гір на фізичній карті, складати їх комплексну характеристику; розвивати мислення, пам’ять, увагу; виховувати допитливість та любов до географії.

     До уроку вчитель створила мультимедійну презентацію. На етапі актуалізації знань учні написали термінологічний диктант та використали прийом «Географічний крос», щоб пригадати основний матеріал з попередніх уроків. Під час уроку учні переглянули відео «Найкрасивіші гори світу», працювали з малюнком «Складові частини гірської країни», заповнили блок-схему «Класифікація гір», послухали випереджувальні завдання  своїх однокласників про Гімалаї, Анди та Карпати. Шестикласники позначили на контурній карті основні гірські системи світу.

     Учні активно працювали, підвели підсумки вивчення нового матеріалу за допомогою прийому «П'ять речень» та отримали високі оцінки за роботу на уроці.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора