A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Кам'янка-Бузької міської ради

Виховні години «Святкування Різдва», «Я вірю в силу доброти»у Стрептівському НВК

Дата: 14.01.2021 08:51
Кількість переглядів: 16

 

Виховна година «Святкування Різдва» у Стрептівському НВК

          Різдво – це чудове свято, в якому з’єдналися християнські традиції з обрядовістюязичництва. Саме така єдність зробила це свято справді народним.

     У 6 класі під керівництвом класного керівника Козак Н.М. було проведено виховну годину «Святкування Різдва». Вчитель розповіла учням про традиції святкування Різдва, а учні інсценували вертеп. Звичайно, свято було наповнене гарними колядками.

     Нехай в це світле свято оживе у наших серцях надія, прокинеться любов і милосердя, добром і благодаттю наповниться кожен будинок!

 

Добре жить тому,

чия душа добро навчилася творить.

 

        У 4 класі під керівництвом класного керівника Яськів М.М. відбулась виховна година «Я вірю в силу доброти». Метою виховної години було формувати в учнів активну життєву позицію; виховувати почуття доброти, чуйності, милосердя, поваги до своїх батьків, старших людей.

     Протягом виховної години четвертокласники стежкою добра, долаючи різні перешкоди, діставалися до вершини доброти. Вони виконували різні завдання, декламували вірші, співали пісні. Наприкінці заходу усі переглянули відеоролик «Даруй добро».

 

Я вірю в силу доброти,

добро завжди сильніше злого,

дає наснагу, щоб цвісти

і світлу обирать дорогу.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора